Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
ITV Valles

La ITV en període de coronavirus

La represa de l'activitat d'inspecció tècnica de vehicles, després d'haver de tancar les estacions ITV per decretar-se l'Estat d'Alarma a causa del coronavirus, es realitzarà seguint les mesures de prevenció necessàries per a salvaguardar la salut dels nostres clients i del nostre personal.

Veure més

Qui som

Certio ITV és una companyia jove dedicada a la mobilitat, la seguretat viària i la gestió medi ambiental. La nostra visió és la creació d'un grup empresarial de referència, amb activitat internacional, en millora de la mobilitat i del desenvolupament sostenible, amb vocació de proximitat al client, independència i la millor tecnologia.

Veure més

Xarxa d'estacions de ITV Certio

Notícies i consells ITV

 • Les llums d'emergència, quan utilitzar-les?

  Les llums d'emergència, quan utilitzar-les?

  Les llums d'emergència, també conegudes com warning o quatre intermitents, les activem prement el botó vermell triangular del quadre de comandament. Però, la fem servir correctament?


 • La carrosseria del cotxe en la ITV

  La carrosseria del cotxe en la ITV

  Existeixen diferents detalls en la carrosseria que habitualment no es tenen en compte però que són prou importants com perque la ITV consideri que el vehicle no és apte per a circular.


 • Els filtres que sempre has de canviar a temps

  Els filtres que sempre has de canviar a temps

  El manteniment preventiu del cotxe pot evitar costoses avaries. Volem centrar-nos en els filtres que han de substituir-se periòdicament.