Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera

Como medida de fuerza mayor y prevención ante la expansión del coronavirus, actuando conforme a las indicaciones de las autoridades, nuestras ITV permanecen cerradas de manera temporal y el servicio de citas pospuesto hasta nuevo aviso con el fin de velar por la salud de todos nuestros empleados y clientes.

Toda la información actualizada: Pulse aquí

Com a mesura de força major i prevenció davant l'expansió del coronavirus, actuant d'acord amb les indicacions de les autoritats, les nostres ITV queden tancades de manera temporal i el servei de cites posposat fins a nou avís per tal de vetllar per la salut de tots els nostres empleats i clients.

Tota la informació actualitzada: Premi aquí

Qui som

Certio ITV és una companyia jove dedicada a la mobilitat, la seguretat viària i la gestió medi ambiental. La nostra visió és la creació d'un grup empresarial de referència, amb activitat internacional, en millora de la mobilitat i del desenvolupament sostenible, amb vocació de proximitat al client, independència i la millor tecnologia.

Veure més

Xarxa d'estacions de ITV Certio

Notícies i consells ITV

 • Els tallers durant l'Estat d'Alarma

  Els tallers durant l'Estat d'Alarma

  Què passa si el teu vehicle pateix una avaria durant l'Estat d'Alarma? Pots anar a un taller per reparar-la?


 • L'ús de el cotxe o la moto en temps de COVID19

  L'ús de el cotxe o la moto en temps de COVID19

  L'Estat d'Alerta passa per restringir els moviments dels ciutadans per frenar la propagació de virus. Llavors, quan pots fer servir el teu vehicle privat?


 • COVID19: Com afecta la ITV?

  COVID19: Com afecta la ITV?

  Mitjançant el nostre web i xarxes socials anirem actualitzant la informació sent el més concrets possibles davant d'aquesta incerta situació provocada pel coronavirus.