Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
ITV Valles

La ITV en període de coronavirus

La represa de l'activitat d'inspecció tècnica de vehicles, després d'haver de tancar les estacions ITV per decretar-se l'Estat d'Alarma a causa del coronavirus, es realitzarà seguint les mesures de prevenció necessàries per a salvaguardar la salut dels nostres clients i del nostre personal.

Veure més

Qui som

Certio ITV és una companyia jove dedicada a la mobilitat, la seguretat viària i la gestió medi ambiental. La nostra visió és la creació d'un grup empresarial de referència, amb activitat internacional, en millora de la mobilitat i del desenvolupament sostenible, amb vocació de proximitat al client, independència i la millor tecnologia.

Veure més

Xarxa d'estacions de ITV Certio

Notícies i consells ITV

 • Bici: com evitar situacions de risc

  Bici: com evitar situacions de risc

  La bicicleta és una opció més per als desplaçaments per la ciutat. És un mitjà de transport sa, àgil i no contaminant, però molt exposat i vulnerable als accidents. Com evitar-los?


 • Canvis en la normativa ITV – juny 2021

  Canvis en la normativa ITV – juny 2021

  En què consisteix la nova versió del nou manual de procediment de la ITV?


 • Com detectar avaries greus sense eines

  Com detectar avaries greus sense eines

  No fa falta ser un expert per a pensar que alguna cosa va malament en el cotxe si el fum que surt del tub d'escapament és dens i blanc. Però com detectar fàcil i ràpidament algunes de les avaries més greus?