Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
 • La nova manera de passar la ITV, més àgil i propera
ITV Valles

La ITV en període de coronavirus

La represa de l'activitat d'inspecció tècnica de vehicles, després d'haver de tancar les estacions ITV per decretar-se l'Estat d'Alarma a causa del coronavirus, es realitzarà seguint les mesures de prevenció necessàries per a salvaguardar la salut dels nostres clients i del nostre personal.

Veure més

Qui som

Certio ITV és una companyia jove dedicada a la mobilitat, la seguretat viària i la gestió medi ambiental. La nostra visió és la creació d'un grup empresarial de referència, amb activitat internacional, en millora de la mobilitat i del desenvolupament sostenible, amb vocació de proximitat al client, independència i la millor tecnologia.

Veure més

Xarxa d'estacions de ITV Certio

Notícies i consells ITV

 • Com reciclar el teu vell cotxe

  Com reciclar el teu vell cotxe

  Conscients de l'impacte que té el sector automobilístic en el planeta, els fabricants de vehicles han dedicat cada vegada més els seus esforços a convertir la mobilitat en alguna cosa 100% net.


 • Conduir una furgoneta

  Conduir una furgoneta

  Què has de tenir en compte en conduir una furgoneta?


 • Personalitzar la moto

  Personalitzar la moto

  Hi ha diferents raons que poden motivar al propietari d'una moto a personalitzar la seva moto: estètiques, de seguretat, confort... Però, saps quins detalls podràs aplicar sense haver-los de que legalitzar en la ITV i quins detalls serà necessari legalitzar?