Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

18-03-2020

COVID19: Com afecta la ITV?

En atenció al Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l'estat d'alarma a tot el territori nacional per a la gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 se suspèn temporalment l’activitat d'inspecció tècnica de vehicles en totes les estacions mentre el Reial Decret tingui vigència.

Durant aquest període, de forma excepcional, l'obligació de passar inspeccions tècniques prescrites en la reglamentació queda suspesa, així com la data de venciment de la ITV. Per això, aquells vehicles que els caduqui la inspecció en aquest període, podran circular sense problemes pel que fa a multes i assegurances. Per a més informació consultar amb la Direcció General de Trànsit i la Direcció General d'Assegurances respectivament.

Per als clients amb cites prèvies, informem que les cites queden anul·lades per a aquest període, i s'interromp temporalment el servei de cita prèvia. Tant bon punt la situació es restableixi, es podrà tornar a reservar cita amb normalitat.

És evident que, en un estat d'alarma com el que vivim, ha de prevaler la salut dels usuaris i dels treballadors davant de qualsevol altre dret o obligació.