Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • itvLa nova manera de passar la ITV, més àgil i pràctica

Nota legal

Informació relativa al cumplimient de l'artícle 10 de la LSSICE

Dades fiscals

  • Titular: Certio Itv, SL
  • NIF: B65081820
  • Adreça: Av. de la Torre Blanca 57, 08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)
  • Telèfon: 902 790 791

Protecció de dades personals

Les dades de caràcter personal que es recullen a través de la pàgina web, únicament són utilitzades a efectes de prestar els serveis sol·licitats així com procedir a la facturació dels mateixos. Les seves dades seran ubicades en fitxers titularitat de Certio Itv, SL a efectes de facturació i seran arxivades pel període de temps legalment necessari. Vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant escrit a Certio Itv, SL en Av. de la Torre Blanca 57, 08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona).

Propietat intel·lectual i responsabilitat sobre els continguts

Queda prohibit qualsevol ús de tots els continguts de la pàgina web, concretament sobre els textos, disseny i codi font, sense l’autorització expressa dels seus titulars. Qualsevol ús no permès serà degudament perseguit pels legítims propietaris.

El titular de la pàgina web no es fa responsable dels continguts als que es dirigeixen els enllaços ubicats en aquesta, segons el que estableix l’article 17 de la LSSICE.